Vinç për hedhjen e mullirit të çelikut
Vinç dore me dy trarë
Vinçi i portalit
15

Vitet Eksport Eksperiencë

130

Vinç i eksportuar në më shumë se 130 vende

900

Furnizimi me vinç sipërm, vinç dore Kapaciteti deri në 900 ton.

243

243 patentë e dhënë.

Rreth KOREGCRANESKOREGCRANES

(HENAN CO., LTD) i vendosur në qytetin e lindjes së vinçave të Kinës (mbulon më shumë se 2/3 e tregut të vinçave në Kinë), i cili është një prodhues i besueshëm i industrisë së vinçave dhe eksportues kryesor.Të specializuar në projektimin, prodhimin, instalimin dhe shërbimin e vinçit të sipërm, vinçit, vinçit port, ngritjes elektrike etj. T 28001-2001, CE, SGS, GOST, TUV, BV e kështu me radhë.

MËSO MË SHUMË

studimet e rastevestudimet

Prodhues profesional me më shumë se 20 vjet përvojë

Vinç dore me dy trarë për Power China në Y...

Vinça dopio me trarë të dyfishtë 40t dhe dyshe 40 ton...

Ura e re me dy trarë – termocentrali

Vinç portier me trarë të dyfishtë 600 tonë në Xinjiang ...

Projekti Hidroenergjetik Rufiji në Tanzani

rast
rast

QËNDRONI TË LIDHUR:

Ju lutemi na lini dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.