page_banner

Производи

 • Патувачки електричен жичан дигалка отпорен на експлозија

  Патувачки електричен жичан дигалка отпорен на експлозија

  Патувачки електричен жичан дигалка отпорен на експлозија

  Електрични дигалки за жичани јажиња широко се применуваат за кревање голема тежина или се инсталирани со електричен кран со еден носач или директно и заоблен зрак во форма на Т; Исто така се користи во дигалки со двоен сноп, дигалка од тиква или конзолен кран; Лесно се ракува во фабриката, магацинот, железницата и пристаништето итн

  Максимална тежина на кревање: 25 тони

  Максимална висина на кревање: 9м

 • Се продава електричен дигалка металуршки жица

  Се продава електричен дигалка металуршки жица

  Електрична дигалка од металуршки жица

  Електрични дигалки од серијата YH е опрема за металуршки кран што главно се користи за подигнување на стопен метал.Температурата на работната средина е -10℃~60℃.Електричниот дигалка има многу заштитни функции како што се двојно сопирање, двојно растојание, плоча за изолација на топлина и така натаму.Тоа е совршена лесна металургија, Дизајнот и производството на металуршки дигалки ги исполнуваат барањата на AQSIQ Doc#(2007)375.

  Капацитет: 2-10t

  Висина на кревање: 9-20м

 • Добар квалитет на жичана дигалка со двојна брзина на кревање низок простор за глава

  Добар квалитет на жичана дигалка со двојна брзина на кревање низок простор за глава

  Кинеска врвна марка од 0,25-20 тони со ниска глава со двојна брзина на подигнување патувачки жичан дигалка

  Дигалката за патување со жичано јаже со ниска просторија за глава е широко употребувана за кревање тешки тежини или инсталирана на дигалка со единечна греда, линеарни, заоблени греди.

  Може да се користи и за дигалка со двојна греда, дигалка од тиква или конзолен кран

  Тоа е лесна опрема за подигање, која е добредојдена од индустриски и рударски претпријатија, железници, докови, магацини.

  Капацитет: 1~32 тони

  Висина: 20м

  Работна должност: М5

 • Нов дизајн на фабрика за продажба на електричен ланец дигалка

  Нов дизајн на фабрика за продажба на електричен ланец дигалка

  Нов дизајн на фабрика за продажба на електричен ланец дигалка

  Капацитет: 0,25~5t

  Висина на кревање: 3~8m

 • Електрична дигалка со жица

  Електрична дигалка со жица

  Електрична дигалка со жица

  Електричниот дигалка за жичано јаже е вид опрема за ракување со материјали, инсталирана на кран со единечна греда, греди со линеарни кривини или може да се користи на механизмот за подигање на кран со двојна греда, подемен кран, линеарен кран за ракување со материјали од индустриски и рударски претпријатија , железници и магацини итн.

  Максимална тежина на кревање: 25 тони

  Максимална висина на кревање: 9m или приспособена

 • Висококвалитетен електричен дигалка за јаже

  Висококвалитетен електричен дигалка за јаже

  Електричниот дигалка за жичано јаже е вид опрема за ракување со материјали, инсталирана на кран со единечна греда, греди со линеарни кривини или може да се користи на механизмот за подигање на кран со двојна греда, подемен кран, линеарен кран за ракување со материјали од индустриски и рударски претпријатија , железници и магацини итн.

  Максимална тежина на кревање: 25 тони

  Максимална висина на кревање: 9m или приспособена